Użytkownicy mogą w każdej chwili poprosić o usunięcie swojego konta użytkownika oraz danych osobowych, które o nich przechowuje serwis TV Archiwum.
Po rozpatrzeniu wniosku konto użytkownika oraz powiązane dane osobowe zostaną usunięte z naszych systemów, z wyjątkiem danych, które jesteśmy zobowiązani przechowywać zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
Jeżeli użytkownik korzystał z logowania za pośrednictwem usług spółki Meta (Facebook Login), może w ten sam sposób poprosić również o usunięcie danych uzyskanych za pośrednictwem tych usług.
Wnioski o usunięcie danych rozpatrujemy bez zbędnej zwłoki, nie później niż w ciągu 30 dni od ich otrzymania.